Lumea Justiției a intrat la bănuieli!

Monica Macovei, salvată de clopoțel?

“Auzim ca se incearca o manevra cu dosarul privind accidentul rutier in care a fost implicata ministresa Justitiei de trista amintire Monica Macovei (in urma caruia un motociclist a ajuns in coma). Mai exact, nu e deloc exclus ca dosarul sa fie preluat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta. Asa, cum, de altfel, PICCJ-ul Gabrielei Scutea a preluat si alte cauze cu greutate – cum ar fi cea pe care tot PCA Constanta le-o deschisese denuntatorilor doctorului Lucian Duta.

Acum dumneavoastra ce credeti: daca dosarul Macovei va fi intr-adevar preluat la PICCJ de catre Scutea, in cat timp va fi inchis? Sau va faceti iluzii ca Parchetul General chiar isi va lua rolul in serios si va face ancheta?

In alta ordine de idei: aflam din informatii publice ca Monica Macovei ar fi refuzat sa se prezinte la audieri, motivand ca se afla in stare de soc. Va dati seama ce s-ar fi intamplat daca altcineva ar fi invocat un astfel de pretext? Cu mascatii l-ar fi luat pe sus!” (LuJu – Vorbe de fumoar)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.